מ
זה תבשיל לקוסקוס של החג
מתאים גם לברכות של ראש השנה
מטבח המרוקאי
מאת – אורטל לוי
המרכיבים-
בצל גדול
500-700 גר’ דלעת חתוכה לקוביות גדולות
פלפל שחור
כף פפריקה
כפית מרק עוף
חצי כפית משיה (אגוז מוסקט )
אופן ההכנה –
מטגנים רצועות בצל עד לזהבה.
מוסיפים חתיכות גדולות של דלעת .מוסיפים
מים חמים , שיכסו חצי מהגובה של הדלעת.
לאחר מכן מוסיפים פלפל גרוס מלח .
מכינים תערובת של רבע כוס שמן ,פפריקה, מרק עוף ומעט ומשיה
בישול על נמוך כשעה.
ויוצאת דלעת כמו חמאה.
טעימה להתעלף
תגובה אחת על “תבשיל דלעת מרוקאי מתאים לברכות ולקוסקוס של החגים”
בלי הקיפה?