חיתוכיות בצק פריך עם מילוי קפה ושוקולד
עפ”י מתכון של יפעת רגב
מאת – חגית חוגי
מתכון:
400 גרם חמאה רכה או מחאה או נטורינה
600 גרם קמח
5 חלמונים (את החלבונים לשמור למילוי)
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר ווניל
1/4 כוס סוכר
למילוי קפה-
5 החלבונים
כוס וחצי סוכר
3 כפות נס קפה
כף קקאו
אופן ההכנה-
נלוש את כל חומרי הבצק במיקסר או במעבד מזון עד שמתגבש הכל לבצק. ניתן מנוחה חצי שעה במקרר.
נכין מילוי –
נקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
נסיף בניפוי הקקאו והנס קפה
לערבב טוב בעדינות.
נחלק את הבצק ל-3 .
נרדד בין 2 ניירות אפיה כל חלק ונשים במגש התנור.
נמרח מילוי קפה ושוב עוד שכבה.
וכך עוד שכבה בצק ומילוי
לאפות בערך 35 דקות בחום 160-170 מעלות