ביס שנמס בפה עוגת גבינה עם קצפת הכי טעימה שיש
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
750 גר’ גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
כוס סוכר
כפית מחית וניל /שקית וניל
שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור
לציפוי
אריזה שמנת מתוקה
כף אבקת סוכר
כף פודינג וניל
אופן ההכנה –
נקציף חלבון עם סוכר.
נערבב בקערה אחרת את הגבינה,חלמונים, שמנת ושאר המרכיבים.
לאחר שטרפנו את הכל .
נקפל את החלבונים בעדינות בתערובת הגבינה.
נעביר לסיר ג’חנון או תבנית קפיצית גבוהה (קוטר 22-24)
תנור מחומם על 150 מעלות אפייה שעה וחצי .
לא לפתוח תנור
להשאיר לקירור בתנור
אם אופים בסיר ג’חנון את העוגה ,אפשר לשים את הסיר בתוך תבנית גדולה יותר עם מים רותחים – כך יוצאים שוליים לבנים לעוגה.
לאחר קירור נקציף שמנת עם א.סוכר ואינסטנט
נקשט למעלה את העוגה.