תבשיל מעולה לחגים תוספת לקוסקוס של יום שיש
איזה טעים… זה צמחוני וזה טעים כמעט כמו בשר.
לימור מנסנו – קרדיט צילום
המרכיבים-
2 כוסות פול ירוק קפוא -אפשר טרי כשיש בעונה
חבילה קטנה ארטישוק קפוא חתוך לרבעים -אפשר טרי כשיש בעונה
בצל קצוץ
שום – כמה שיניים
חצי צרור סלרי
כף פפריקה
כפית כורכום
כפית כמון
כוסברה קצוצה
צ’ילי חריף או פלפל חריף לפי טעם
אופן הכנה –
נטגן בצל ונוסיף שום פרוס.
נוסיף סלרי פרוס .
נוסיף את הפול והארטישוק. נטגן כמה דקות.
נוסיף תבלינים ואחר כך כוס מים רותחים או קצת יותר.
נבשל עד שמתרכך. כחצי שעה.
איזה טעם חבל על הזמן עם הקוסקוס זה מושלם.