קטגוריות
בשר קציצות ראש השנה

מתכון לקובה בורגול במילוי בשר עשיר וטעים במיוחד לחגים

שושי זרקה

קובה בורגול מטוגנת מלאה בשר ובצל ,שקדים מאד טעימה

מאת – שושי זרקה

מתכון לקובה בורגול

המרכיבים

3 וחצי כוסות בורגול דק

2 כוסות סולת

מלח

כורכום

בהרט

בערך כחצי כוס מים

מילוי –

5 בצלים קצוצים

חצי קילו בשר טחון

חצי צרור פטרוזיליה

חצי כוס מסמרי שקדים

מלח

פלפל

בהרט

כפית דבש

אופן ההכנה

את הבורגול לכסות במים ולהשרות 40 דקות .

ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות סולת,

מלח קצת כורכום ובהרט. ללוש ולהוסיף חצי כוס מים או טיפה יותר ושוב ללוש לבצק חלק וגמיש. ולחת מנוחה לכסות בניילון.

הכנת המילוי –

5 בצלים לטגן עד הזהבה

לטגן עם הבשר .

אחר כך להוריד מהאש ולסנן.

לקצוץ ולהוסיף פטרוזיליה חצי צרור ,ושקדים מקלות מלח פלפל שחור ובהרט. לערבב ולהמתין שהתערובת תתקרר,  לעבוד עם ידים לחות לקחת חתיכה בינונית מהבצק , לפתוח ולשים מילוי במרכז. לסגור היטב

לצות סיגר .

לטגן בשמן עמוק.

ניתן להקפיא בהצלחה

תגובה אחת על “מתכון לקובה בורגול במילוי בשר עשיר וטעים במיוחד לחגים”

המלצה אישית את תערובת הבורגול להכניס למעבד מזון או מיקסר בחמש דקות תקבלו בצק אלסטי ונוח לעבודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *