קרמבל תפוחים רוצו תכינו לחג ותקפיאו ❤מטורף כמה טעים ❤עוגת קרמבל תפוחים בכמה דקות עבודה
מאת ירדנה ג’נאח
המרכיבים –
7,8 תפוחים ירוקים
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
בצק
4 כוסות קמח
2 ביצים
200 גר חמאה ,מחמאה
כף אבקת סוכר
חופן אגוזי מלך
קורט מלח
אופן ההכנה –
לקלוף 7 תפוחים ולחתוך לקוביות או לגרד על פומפיה גסה .לבשל על הגז ביחד עם חצי כוס סוכר וכפית קינמון .
לבשל כ – 15 דקות ולסנן חשוב מאוד.
לקרמבל לפורר ביד או בוו גיטרה : 4 כוסות קמח ,2 ביצים,200 מחמאה או חמאה בטמפרטורת החדר וכף אבקת סוכר. חשוב להגיע לפירורים ולא לבצק אחיד לכן בפולסים קצרים להכין את הקרמבל.
לקחת תבנית 25 רצוי לרפד בניר אפייה .
לסדר שכבה ראשונה קרמבל .
שכבה שניה תפוחים ומעל אגוזי מלך ומעל שוב קרמבל .
אפייה 180 מעלות כ- 40 דקות בערך.
תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית .