אוהבות עוגיות עבמבר? זו עוגיית שקדים הכי מטורפת שתטעמו
המתכון המסורתי מוגש כאן מאת – עליזה תמם
מצרפת את המתכון באהבה!
ניתן גם להזמין מעליזה בטלפון 0522423484
מתכון לעבמבר
המרכיבים-
4 חלבון ביצה לארג’.
4 כוסות חד פעמי קר אבקת סוכר.
2 שקיות סוכר וניל.
2 כפיות תמצית שקדים.
2 כפיות קונפלור.
כפית שטוחה אבקת אפיה.
15 גרגרי מסקצה.
כף רוזטה.
3 כפיות גדושות לוז מר-שקדים מרים.
5 כוסות קמח שקדים מולבן.
אופן ההכנה –
להקציף את הביצים להוסיף בהדרגה סוכר ואחר כך את כל החומרים
עד שתתקבל תערובת אחידה.
להכניס למקרר לרבע שעה
לטבול ידיים בשמן וליצור כדורים, לשים שקד באמצע.
לחמם תנור 160 טורבו להכניס את שתי התבניות כ 20 דקות ברגיל תבנית אחת כ 25 דקות.
13 תגובות על “עוגיות שקדים עבמבר המתכון המסורתי שכולם מחפשים”
בס”ד
עוגיות נהדרות. כל פעם שמכינה נחטפות.
תמיד מכינה כפול. אחת שומרת במקפיא ואחת משאירה שיאכלו..
ייתכן ונן מצוינות. אין עוררין!
אולם עבמבר א מיתי יש קודם לבשל את העיסה ורק אחר כך לאפות. בהצלחה
כל אחת והשיטה שלה
מכינה אותן הרבה . מעולות❤️
בס”ד
מזל צהריים טובים.
כתיבה וחתימה טובה. אמן!🙌🙌❤️🎊🌹
יש לך מתכון לחלמונים.
מאד אודה
רחל הילה❤️
מה אפשר במקום רוזטה
תמצית שקדים כפית
מה זה גרגרי מסקצה ? היכן קונים אותם?
חנויות תבלינים
מה זה מסקצה, איפה בכלל יש שקדים מרים (בשווקים מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהחלל) ולמה בעוגיות לשים תמצית בטעם.
הכל יש בחנויות תבלינים חפשי בשוק לוינסקי אם אין תשימי תמצית שקדים
זה נראה לי המון סוכר
אם אני רוצה להפחית כמה מינימום אפשר להשתמש?
תורידי חצי כוס