קטגוריות
עוגיות

עוגיות זילוף חמאה עם ריבה

Betty goobi

ואווו חזרתי לילדות , הכי טעים בעולם 😋
תודה על המתכון
המתכון – נועם זיגדון

עוגיות פרח ריבה הכי טובות שיש !

כוס מדידה חד פעמית חמה
מומלץ לשקול את הקמח והחמאה
כ-50 עוגיות

המרכיבים

240 גר’ חמאה רכה או מחמאה
1 כוס אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
2 ביצים L
400 גר’ קמח
1 כפית אבקת אפיה( חצי שקית )
קמצוץ מלח
ריבת תותים משמש …

אופן ההכנה

במיקסר עם וו הקצפה להקציף את החמאה עם הסוכר עד לקבלת משחה בהירה
להוסיף את המלח התמצית וניל להקציף כדקה
להוסיף את הביצים את הקמח והאבקת האפיה
להקציף כדקה רק עד להטמעת הקמח
להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב
לזלף על נייר אפיה פרחים קטנים
לעשות גומה בעזרת האצבע או מקל
להכניס את הריבה לשקית זילוף
לעשות חור קטן
לזלף מעט בתוך השקע

לאפות בתנור שחומם מראש
על 170° כרבע שעה עד שמשחים מעט

באהבה נועם זיגדון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *