קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

עוגת שוקולד של פעם

לילי אגאי

היא תמיד תצא טעימה

עוגת שוקולד עסיסית ורכה של פעם

המרכיבים

4 ביצים

כוס סוכר

כוס שוקולית

כוס מים רותחים

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

ציפוי –

חצי שמנת מתוקה

150 גר שוקולד

אופן ההכנה

נקציף ביצים עם סוכר לקצף תפוח.

נוריד מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את הנוזלים והקמח.

נערבב רק לאיחוד הבלילה.

נעביר לתבנית ריבועית לא גדולה.

או תבנית קוטר 24.

אפייה 175 מעלות 40 דקות.

גנאש –

נחמם שמנת מתוקה

נמיס בתוכה את השוקולד ונצפה

את העוגה.

4 תגובות על “עוגת שוקולד של פעם”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *