קטגוריות
Uncategorized

מרק גריסים וירקות הכי מנחם שיש

איריס רוזן וייס

מתכון פשוט וקל ומצויין לחורף.

מאת איריס רוזן וייס

המרכיבים

2 כוסות גריסים

כוס כרישה חתוכה

בצל קצוץ

תפוח אדמה

גזר

קישוא

פטרוזיליה

שמיר

סלרי

מלח

פלפל

מעט כמון

מעט כורכום

אופן ההכנה
קודם כל משרים שעה במים את הגריסים ומסננת.
בסער מטגנים כרישה ובצל בשמן עד שמזהיב.
מוסיפים קוביות תפוא, קישוא, גזר – חתוכים לקוביות קטנותתת.
ממשיכים לטגן עד שמזהיב.
מוסיפים את הגריסים.
מוסיפים תבלינים ומים רותחים.

מוסיפים  ירק – עלי פטרוזיליה ושמיר וסלרי.
מערבבים וסוגרים עם מכסה.
מבשלים עד להסמכה, כמה שיותר, אפילו שעה וחצי. בגלל הגריסים, המרק נעשה סמיך מעצמו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *