שימו לב מתכון מנצח לשבת
מאת – מאיה בוטראשווילי
המרכיבים –
חצי קילו תפוח ” א של דוד משה קטנים שטופים וחצויים לשניים
כפית פפריקה
כפית שום גבישי
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כפית תבלין פילדלפיה או טימין יבש
שמן זית
אופן ההכנה –
ככה פשוט ממש להכין
לשים תפוחי אדמה חצויים בקערה ולערבב
עם פפריקה מתוקה , שום גבישי מעט מלח גס, פלפל שחור גרוס וכרבע כוס שמן זית ומעט תבלין פלדלפיה לערבב טוב ולהניח על מגש של התנור מרופד עם נייר אפיה. הצד החתוך על התחתית. ולהכניס לתנור על 200 מעלות להפוך במהלך האפייה ולבדוק שאפוי. להזהבה .