קציצות בקר ברוטב פטריות
מאת – פרח בן עזרא
המרכיבים –
תערובת קציצות –
חצי קילו בשר טחון
ביצה
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד
מלח פלפל
פפריקה
2 כפות פירורי לחם או קמח מצה
לרוטב –
בצל
פטריות
ערמונים
פפריקה
כורכום
מרק עוף
סילאן
רוטב סויה
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה –
נערבב בשר עם בצל ,תבלינים ביצה וקמח.
ניצור קציצות ונטגן משני הצדדים.
נכין בסיר רוטב
נטגן בצל
נוסיף תבלינים, פטריות ערמונים ומים.
נסדר קציצות ונבשל 45 דקות .
נפזר כוסברה קצוצה מלמעלה.