הכנתי מפרום בשיטה קלהומקוצרת
ציפורה לוי הכינה
מתכון עפ”י ענת אלישע
המרכיבים –
5 תפוחי אדמה
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
פטרוזיליה קצוצה
ענף סלרי קצוץ
כפית בהרט למפרום
פפריקה
ביצה
חופן פירורי לחם
גזר מגורד
לרוטב –
בצל קצוץ
שום כתוש
רסק עגבניות
פפריקה
סלרי קצוץ
מלח
פלפל
בהרט
כורכום
לבלילת ביצים –
3 ביצים
4 כפות קמח
כף רסק עגבניות
מלח
פפריקה
אופן ההכנה –
לפרוס דק את תפוחי האדמה.
לערבב את תערובת הבשר .
ליצור סנדוויץ מ2 פרוסות תפוח אדמה עם מלית בשר.
לטבול בתערובת הביצים ולטגן בשמן עמוק .
להכין רוטב בסיר
לטגן בצל ,שום להוסיף תבלינים רסק ומים.
לסדר המפרום.
לבשל שעה.
בתאבון