הכי פשוט
זה המרק הזה
וכמה הוא טעים
עם חילבה ולחוח
מאת גאולה לוי
המרכיבים –
שוקיים או חלקים אחרים של עוף
2 בצלים
עגבניה
תפוחי אדמה כ – 3 קוביות גדולות
חבילה כוסברה
2 כפות חוואיג’
2 כפות מרק עוף
אופן ההכנה –
להרתיח סיר עם מים למרק לבשל את חלקי העוף ולהוסיף ,בצלים שלמים , עגבניה שלמה לחרוץ למעלה, תפוחי אדמה וכוסברה לא לקצוץ .
להרתיח ולהוציא למעלה את הקצף .
ולהוסיף חוויג למרק
ומרק עוף .
לבשל שעה עם מכסה .
אני מכינה וכל הבית בריח של מרק תימני נפלא
בהצלחה