סופריטו קציצות עוף עם תפוחי אדמה
מאת- מירב שיטרית
המרכיבים –
לקציצות:
500 גרם עוף טחון
כוסברה ופטרוזיליה קצוצה
עגבנייה מגורדת
3 שיני שום כתושות
בצל קצוץ
2 פרוסות לחם סחוט
2 כפות קמח
ביצה
כף רסק
תבלינים:
כפית פפריקה
כפית כורכום
טיפה קינמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לרוטב:
3-4 תפו”א
בצל קצוץ
כף שטוחה כורכום
כפית אבקת מרק עוף
כפית ראס אל חנות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
בקערה לשים את העוף ושאר המרכיבים למעט הקמח ולערבב טוב טוב .
להכין קציצות ולטבול כל קציצה קודם בקמח ואז בביצה טרופה מעורבבת עם מעט רסק ולטגן בשמן חם.
לרוטב הצהוב ,
לטגן את הבצל הקצוץ ולהוסיף את התבלינים ואת תפוחי האדמה. לטגן מעט ביחד ולהוסיף כ2 כוסות מים.
לסדר את הקציצות ולבשל על אש קטנה כ40 דק’ במידת הצורך להוסיף עוד מים רותחים בדפנות הסיר ולנער עד שמצטמצם.
תגובה אחת על “זה כל כך טעים – סופריטו קציצות עוף”
עלי לציין שהסופריטו נראה ממש טוב.
לאחר שאנסה אי”ה בלי נדר, אוכל לתת דעה מעמיקה יותר. תודה רבה מראש!!!❣️🌷🌷❤️🙏🙏