היא בחושה והיא קלה
עוגת החורף שלי – תפוז קוקוס פרג מעלפת
מאת – Chen Lev Shifman
המרכיבים –
4 ביצים L
1 כוס סוכר לבן
כוס שמן קנולה
1 כף גרידת תפוז
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 וחצי כוסות קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
רבע כוס קוקוס
חצי כוס פרג טחון
אופן ההכנה –
בקערה, לטרוף בהתחלה רק את הביצים עם הסוכר בהדרגה
ואז לצרף את השמן , גרידת התפוז והמיץ תפוזים לתערובת אחידה.
מוסיפים רק בסוף את הקמח ,ושאר היבשים רק עד שנטמע ומתאחד.
שופכים הכל לקערת אינגליש קייק ושמים בתנור על 160 מעלות , בערך שעה.
אני אוהבת להרטיב את העוגה אחרי האפייה במיץ תפוזים
אז מי שאוהב מומלץ !
תגובה אחת על “עוגת החורף שלי – תפוז קוקוס פרג מעלפת”
ערב טוב לעורכת המתכון, להרטיב את העוגה עם במיץ תפוזים טרי, או להכין עם מים וסוכר ולהרתיח ??? בתודה מראש, מרים.