קטגוריות
Uncategorized דגים

דג מרוקאי חריף הצגה – אין טעים ממנו

עופרה מרציאנו

מתכון לדג מושט או פילה דג אחר

ברוטב מרוקאי חריף

מאת – עופרה מרציאנו

המרכיבים – 

5 פילה של דג

גמבה אדומה

עגבנייה

פלפל ירוק חריף

פלפל אדום חריף

צרור כוסברה

5 שיני שום פרוסות

תבלינים :

מלח ופלפל שחור

כף פפריקה מתוקה וחריפה

מעט מרק עוף פרווה

כפית כורכום

כפית כמון

3 כפות שמן עם כפית פפריקה

פרוסות מלימון אחד

אופן ההכנה –

להשרות את הדגים עם מלח ולימון שעה לשטוף ולסנן.
לקחת סיר רחב עם שמן  ולשים את הירקות.

להקפיץ טוב ולתבל .

לשים מים וכשמבעבע לשים את הדגים.

לבשל על אש קטנה, להוסיף כמה פרוסות לימון ולשפוך מעל הדגים את השמן עם הפפריקה.

לעטר כוסברה חשוב מאוד.

לבשל על אש קטנה כ חצי שעה.

אפשר להוסיף לבישול פול קפוא או חומוס מבושל – קופסה מסוננת

תגובה אחת על “דג מרוקאי חריף הצגה – אין טעים ממנו”

נראה מושלם אבל לא הבנתי
לבשל על אש קטנה, להוסיף כמה פרוסות לימון ולשפוך מעל הדגים את השמן עם הפפריקה.

כמה זמן הבישול פה על אש קטנה? תוהדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *