קטגוריות
Uncategorized

המוקפץ הכי טעים שלי

 

סיגלית עמגר

מוקפץ טעים טעים

סיגלית עמגר

המרכיבים-

חצי קילו חזה עוף פרוס לקוביות

חצי כפית ס.לשתיה

חצי כפית סוכר

מלח

כף קורנפלור

פטריות טריות אפשר כמה סוגים

פלפל צ’ילי חריף

או פלפל אדום

3 שיני שום קצוצות

גזר פרוס

אטריות אודון או נודלס מבושלות

3 כפות סויה

2 כפות טריאקי

כף שמן שומשום

כף סילאן

בצל ירוק פרוס

אופן ההכנה

נערבב עוף עם קורנפלור סוכר,מלח וסודה לשתיה .

לאחר מנוחה נטגן בשמן בווק.

נוציא ואז נכניס את הפטריות והשום עם פלפל צ’ילי נקפיץ ,נוסיף את האטריות העוף וכל הרוטבים.

נערבב טוב טוב כמה דקות

נגיש עם בצל ירוק

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *