קטגוריות
Uncategorized

קציצות מעלפות – ברוטב בצל מקורמל פטריות וערמונים

הודיה מלול

קציצות מקורמלות פטריות וערמונים

צילום – הודיה מלול

המרכיבים

חצי קילו חזה עוף טחון

תפוח אדמה מגורד או גזר

בצל מגורד

פרוסת לחם רטובה סחוטה

מלח

פלפל שחור

חצי כפית בהרט

ביצה

לרוטב –

2 בצלים גדולים קצוצים

סלסלת פטריות

ערמונים בואקום

מלח

פלפל שחור

כף מרק פטריות

3 סילאן

3 כפות רוטב טריאקי

כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית  קינמון או בהרט

אופן ההכנה –

נערבב את מרכיבי הקציצות  ונתבל .

נטגן בשמן קציצות עגולות משני הצדדים.

בסיר רחב נשחים את הבצל בשמן .

נוסיף סילן ונקרמל על אש נמוכה 20 דקות .

נוסיף את הפטריות נערבב ואז כל שאר המרכיבים. נוסיף גם כ  2 כוסות מים .

נסדר קציצות ונבשל מכוסה על אש נמוכה שעה.

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *