קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי צמחוני

הפשטידה המושלמת ממרכיבים שיש בכל בית

נופר אהרון

פשטידת בצל מושלמת, ניתן להוסיף גבינות אך לא חובה היא טעימה גם ככה (בולגרית, צהובה)

כמה פשוטה ככה הורסת!!!!
מאת – נופר אהרון
המרכיבים – 
4 בצלים
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
3/4 כוס קמח
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כוס פירורי לחם
אופן ההכנה –
חותכים את הבצל לקוביות ושמים בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית חד פעמית ומפזרים פירורי לחם על הבסיס והדפנות (כדי שהפשטידה תצא יפה מהתבנית).
יוצקים את התערובת ומפזרים עוד פירורי לחם מעל.
אופים בחום בינוני-גבוה (180-190 מעלות) כ- 30-40 דקות , הפשטידה צריכה להיות זהובה יפה.
אפשר ורצוי להוסיף גבינות כמו בולגרית וצהובה זה מוסיף המון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *