קטגוריות
Uncategorized

מוקפץ עוף ברוקולי ברוטב אסייאתי

Debbie nasiri

רצועות חזה עוף עם ברוקולי ברוטב אסיתי מוגש עם אורז יסמין. מנה מושלמת!

‎ארוחת ערב חזה עוף וברוקולי 🥦ברוטב אסיתי על מצע של אורז יסמין

מאת – debbie nasiri
‎המרכיבים-

חצי קילו חזה עוף

כף סויה

כף חומץ אורז

כף קורנפלור

שום

ג’ינג’ר

חצי שקית פרחי ברוקולי

כף טריאקי

כף סויה

כפית קורנפלור

3 כפות צ’ילי מתוק

כפית סוכר

שמן שומשום

 

אופן ההכנה

 

לבשל 2 כוסות אורז יסמין עם 2 1/2 כוסות מים.(להביא לרתיחה,לכסות,להנמיך ללהבה נמוכה ולבשל 15 דק.לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עוד 10 דק.)
‎*לערבב 1/2 קילו רצעות חזה עוף עם כף רוטב סויה,כף חומץ אורז,כף קורנפלור ,שום וג׳ינג׳ר מגוררים.
‎להכניס את פרחי הברוקולי למיקרו ל2 דק .
‎בקערה קטנה לערבב

כף רוטב סויה,כף טריאקי,כפית קורנפלור ,3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק,כף שמן שומשום,קרוט סוכר.
‎לחמם ווק/מחבת גדולה להוסיף 2 כפות שמן על להבה גבוה ולהוסיף את העוף להשחים מעט ולהוציא לצלחת. להוסיף עוד 2 כפות שמן ולהקפיץ את הברוקולי 2-3 דק,להוסיף את עוף והרוטב ולערבב עוד דקה ולהוריד מהאש.
‎להגיש מעל אורז יסמין.💕

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *