קטגוריות
Uncategorized חגים צמחוני

כיסונים עם פירה ובצל מטוגן

 

פנינה קדם
כיסונים עם פירה
אוהבת אותם משחר ילדותי, אחת הדודות שלי אלופת העולםםםםם.
לא ניסיתי להכין, תמיד חשבתי שזה מורכב מדי והתעסקות ארוכה.
אתמול החלטתי שזהו אני מנסה.
מסתבר שלא רק שטעיתי ואין כאן יותר מדי עבודה, נהפוך הוא, קלי קלות.
מאת –  פנינה קדם
המרכיבים –
5 תפו”א
6 בצלים
3 כוסות (אני תמיד משתמשת בכוסות מדידה) קמח רגיל.
כוס מים חמים
כפית מלח
1/2 כוס שמן
ביצה 1
אופן ההכנה –
אז נחלק את שלבי ההכנה
שלב ראשון:
מכינים פירה עם הרבה בצל מטוגן (3 מכל הכמות) ומקררים .
שלב שני:
מכינים את הבצק.
את הקמח הרגיל יחד עם המלח, השמן, הביצה והמים
נלוש ב מיקסר או בקערה לבצק ולתת לו לנוח.
שלב שלישי:
במחבת עמוקה לטגן את יתר הבצלים, קצוצים בשמן (3-4 כפות).
כעת מלאכת ההרכבה.
מחלקים את הבצק לשני חלקים.
לרדד כל חלק לעלה דק דק דק.
לקרוץ בעזרת כוס עיגולים ולשים כפית גדושה מהפירה במרכז כל עיגול.
לסגור טוב טוב טוב (אחרת יפתחו לכם בשלב הבא),
להרתיח סיר רחב עם מים.
להכניס את הכיסונים למים הרותחים ומרגע שהם צפים לחכות עוד 3-5 דקות ולהוציא אותם ישירות לאותה מחבת עם שמן ובצל.
אחרי שסיימנו להרתיח את כולם ולהעביר למחבת עם הבצל, נדליק את האש ונטגן את הכיסונים קלות.
הכמות מספיק ל-8 מנות.
בתאבון!

תגובה אחת על “כיסונים עם פירה ובצל מטוגן”

כמויות לא נכונות.ממש מעצבן .חושבת כי מנהלת הקבוצה צריכה ליבדוק לפני שמפרסמת מתכון של מישהו.י.
תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *