עוגת תפוזים טעימה וקלה להכנה
מאת – בת שבע מירון
2 תבניות אינגליש קייק
המרכיבים –
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס תפוזים סחוטים
1/2 כוס שמן
תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
2 ורבע כוס קמח
1/2 כוס שוקולד צ׳יפס או צימוקים קטנים (לא חייב)
אופן ההכנה –
מחממים תנור על 160 מעלות.
במטרפה ידנית מקציפים ביצים וסוכר כ-2 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים והשמן וטורפים כדקה.
מוסיפים תמצית וניל, קמח ואבקת אפייה ומקציפים במהירות נמוכה רק עד שהקמח יבלע.
אופים כ-2 דקות ומפזרים מלמעלה את השוקולד ציפס (לא חייב).
מעבירים ל2 תבניות אינגלישקייק או תבנית 24 קוטר.
אופים עוד 40 דקות או עד שהקיסם שנועצים יוצא יבש.
בהצלחה ובתאבון,
בת שבע.