קטגוריות
Uncategorized

עוגות השמרים המדהימות שלי – ומתכון למילוי שוקולד שלא הכרתם

 

אירית אור טרבס
 עוגות השמרים האהובות שלי
הבצק של פעם
פרווה
מאת – אירית אור טרבס
המרכיבים-
קילו קמח
3 ביצים
כף משפר אפיה- לא חובה
כוס שמן
½ כוסות סוכר
כף מלח
2 כפות שמרים
2 כוסות מים
אופן ההכנה –
לשים את כל המרכיבים במיקסר וול ישה.
לעבד לבצק רך רך ונעים כ- 10 דקות
לשים להתפחה במקום חמים שעה וחצי.
לחלק ל- 4
לרדד כל חלק ל- 2 מלבנים למרוח ממרח שאוהבים
שוקולד או מה שתרצו .
לגלגל ולכרוך אחד בשני .
יוצאות 4 רולדות יפות בתבניות אינגליש.
לתת התפחה
למרוח ביצה ולתת עוד התפחה של חצי שעה.
אפייה 180 מעלות עד שמזהיב יפה כמו בתמונה.
להבריש בדבש סוכר
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים לבשל עד שמסמיך עם טיפה לימון.
מילוי –
שוקולד  מצויין- אסתר ליברטי
 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
1כף נס קפה
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים חמים –
לערבב הכל להניח על להבה נמוכה לבישול לערבב שהסוכר ימס לאחר מכן מוסיפים 1 מחמאה(חמאה)  200 גר’  שוקולד מריר להמיס היטב
ולהניח לקירור אחרי רבע שעה להוסיף ביצה ולערבב היטב.
תפקיד הביצה למצק את השוקולד בתוך העוגה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *