קטגוריות
Uncategorized

עוגת קרמבו וניל אחת הטעימות ביותר שתכינו

 

רעיה מיסקין

עוגת קרמבו וניל מעלפת

לפסח ללא גלוטן

המרכיבים-

לעוגה –

3 ביצים

30 גר חמאה מומסת

40 גר קורנפלור

2 כפות חלב מרוכז

קורט מלח

40 גר סוכר – 2 כפות גדושות

כפית וניל

לקרם –

2  שמנת מתוקה

אינסטנט וניל

3/4 כוס חלב

30 גר אבקת סוכר 2 כפות

כפית תמצית וניל

לציפוי –

150 גר שוקולד לבן

רבע כוס שמנת מתוקה

כפית וניל

אופן הכנה

מקציפים חלבונים עם סוכר

בקערה שניה מערבבים יחד את שאר המרכיבים.

מקפלים קצף לקערה השניה .

מערבבים לתערובת חלקה

אופים בתבנית 24

חצי שעה 170 מעלות.

לאחר קירור מכינים קצפת מקציפים יחד הכל ושמים מעל הבסיס של העוגה .

ציפוי – מחממים שמנת וממיסים את השוקולד

שופכים מעל העוגה ומקררים.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *