עוגת תפוחים ושקדים בחושה
מאת – Aniya Yunaev
מרכיבים –
4 ביצים
כוס סוכר
4 תפוחים זהובים או אדומים מקולפים וחתוכים לקוביות
כפית מחית/תמצית וניל
כפית קינמון
כף מיץ לימון
1/4 כוס מיץ תפוחים או תפוזים
200 גרם חמאה או 3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
שקדים פרוסים דק
אופן הכנה –
נחתוך את התפוחים לקוביות ונשים קינמון, ואת המיץ לימון עליהם.
נערבל במיקסר או ביד את הסוכר והביצים.
נוסיף חמאה רכה ואחר כך מיץ תפוחים או תפוזים, וקמח.
נערבב לתערובת אחידה,
ונוסיף את התפוחים.
לערבב ואז להעביר לתבנית 26.
נפזר שקדים למעלה ולתנור על 180 מעלות כ40-50 דקות.
תהנו בהצלחה !!!