בלי קמח תופח, פשוטה להכנה , והאמת הכי טעימה שיצאה לי בחג הזה, אוורירית, גבוהה, ולא מסובכת
מתכון שעובר במשפחה
אפשר לקשט בקצפת
מאת – Mali Malin Mor Yossef
המרכיבים –
6 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס קמח תפו”א
כוס קמח מצות דק לעוגות
שקית אבקת אפייה
סוכר וניל
חצי כוס מים או מיץ תפוזים
אופן ההכנה –
את הביצים נפריד ונתחיל להקציף במיקסר את החלבונים עם הסוכר.
נוסיף בהדרגה את כל המרכיבים חלמונים ,מים השמן וקמחים .
לאחר שהכל אחיד
נמזוג את המסה של העוגה לתבנית מרובעת בינונית או עגולה 26 .
נכניס לתנור שחומם מראש על 160-170 מעלות
למשך 45 דק’.
בהצלחה !!!