אמאל’ה ואבא’לה לא סופגים שמן..
בשיטה הקלה והמהירה הזו תכינו וזה סופג הרבה פחות שמן.
מכינים מטגנים ומקפיאים (כן אפשר להקפיא !) ואז חימום בתנור וזה כמו חדש.. והכי חשוב לא צריך להשרות את החציל.
מאת – מלי מאירוב
המרכיבים –
חצילים
קערת קמח
2 ביצים
כפית אבקת מרק עוף
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קטשופ
פירורי לחם/ קמח מצה, או פירורים כשלפ
אופן ההכנה –
פורסים חצילים לעיגולים.
לא צריך להמליח או להשרות.
מכינים 3 קערות, קערה אחת עם הקמח.
קערה שנייה עם הביצים, אבקת מרק עוף, המלח, הפלפל השחור והקטשופ.
קערה שלישית את הפירורי לחם/פירורים קמח כש”לפ
טובלים את החציל בקמח, מנערים וטובלים בביצים ואז בפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק ומעבירים לרשת.
אם מזהיב מהר להנמיך את הלהבה.
ואז, לאחר שמתקרר, מקפיאים בקופסא ומחממים בתנור מחומם וזה כמו חדש‼️‼️
בהצלחה!