קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי עוגות עוגות גבינה

מכל עוגות הגבינה זאת המושלמת

דיקלה מורציאנו

 

עוגת גבינה  מושלמת זאת העוגה! ניו יורק ציז קייק

מתכון של Avi Melamedson
עוגת גבינה עם שוקולד לבן!

מאת – דיקלה מורציאנו

המרכיבים – 
לבצק:
100 גרם חמאה
כף מים
1 חלמון
2 גר מלח
2 גרם סוכר
150 קמח

לתערובת הגבינה:
600 גרם גבינת נפולאון
220 גרם סוכר
4 ביצים
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
מעט וניל

אופן ההכנה – 
לבצק נשים את כל המרכיבים במעבד מזון ומקררים שעה.
מרדדים וקורצים בגודל העוגה ואופים
על 150 מעלות כ 20 דקות.

לתערובת הגבינות, מערבבים את הגבינות, הסוכר והביצים במטרפה.
מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן עד להמסה אחידה, ומאחדים את 2 התערובות.

בתבנית / רינג קוטר 18
משמנים היטב,
שמים את הבצק האפוי עליו את תערובת הגבינה

ולתנור על 125 מעלות לשעה וחצי.

לקישוט:
שמנת חמוצה

מקררים מעט את העוגה מורחים שמנת חמוצה! ומחזירים לתנור 150 מעלות ל5דקות

מקררים לילה במקרר לפני חילוץ
בהצלחה !!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *