עוגת גבינה מושלמת זאת העוגה! ניו יורק ציז קייק
מתכון של Avi Melamedson
עוגת גבינה עם שוקולד לבן!
מאת – דיקלה מורציאנו
המרכיבים –
לבצק:
100 גרם חמאה
כף מים
1 חלמון
2 גר מלח
2 גרם סוכר
150 קמח
לתערובת הגבינה:
600 גרם גבינת נפולאון
220 גרם סוכר
4 ביצים
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
מעט וניל
אופן ההכנה –
לבצק נשים את כל המרכיבים במעבד מזון ומקררים שעה.
מרדדים וקורצים בגודל העוגה ואופים
על 150 מעלות כ 20 דקות.
לתערובת הגבינות, מערבבים את הגבינות, הסוכר והביצים במטרפה.
מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן עד להמסה אחידה, ומאחדים את 2 התערובות.
בתבנית / רינג קוטר 18
משמנים היטב,
שמים את הבצק האפוי עליו את תערובת הגבינה
ולתנור על 125 מעלות לשעה וחצי.
לקישוט:
שמנת חמוצה
מקררים מעט את העוגה מורחים שמנת חמוצה! ומחזירים לתנור 150 מעלות ל5דקות
מקררים לילה במקרר לפני חילוץ
בהצלחה !!!!