קטגוריות
Uncategorized

עוגת וניל בחושה מושלמת , ב 10 דקות הכנה

אתי עג’מי

עוגת וניל בחושה ב 10 דקות עבודה

מאת אתי עג’מי

כמות ל – 2 תבניות אינגלישקייק

המרכיבים

2.5 כוסות קמח תופח מנופה (350 גרם)

1.5 כוסות סוכר (300 גרם, אפשר פחות)

2 סוכר וניל

4 ביצים שלמות

3/4 כוס שמן

1 פודינג וניל (קופסה )

1 שמנת מתוקה או צימחית

 

 

אופן ההכנה

 

מחממים תנור ל 170

בקערה אחת לשים את הקמח והפודינג ולערבב.

 

בקערת מיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף תפוח .

להנמיך פעולת המיקסר ולהוסיף תוך כדי הקצפה את השמן בזליגה איטית ואז את השמנת מתוקה להקציף 2 דקות ,

להוסיף את תערובת היבשים לערבב לתערובת חלקה ,לא לערבב יותר מידי

א9ייה כ – 50 דקות בתנור

 

לציפוי ה שוקולד –

2 שוקולד לבן 100 גר

חצי קופסה שמנת מתוקה

בפולסים במיקרו ולערבב

לצפות את העוגה שמתקררת.

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *