עוגת וניל בחושה ב 10 דקות עבודה
מאת אתי עג’מי
כמות ל – 2 תבניות אינגלישקייק
המרכיבים –
2.5 כוסות קמח תופח מנופה (350 גרם)
1.5 כוסות סוכר (300 גרם, אפשר פחות)
2 סוכר וניל
4 ביצים שלמות
3/4 כוס שמן
1 פודינג וניל (קופסה )
1 שמנת מתוקה או צימחית
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל 170
בקערה אחת לשים את הקמח והפודינג ולערבב.
בקערת מיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף תפוח .
להנמיך פעולת המיקסר ולהוסיף תוך כדי הקצפה את השמן בזליגה איטית ואז את השמנת מתוקה להקציף 2 דקות ,
להוסיף את תערובת היבשים לערבב לתערובת חלקה ,לא לערבב יותר מידי
א9ייה כ – 50 דקות בתנור
לציפוי ה שוקולד –
2 שוקולד לבן 100 גר
חצי קופסה שמנת מתוקה
בפולסים במיקרו ולערבב
לצפות את העוגה שמתקררת.
בהצלחה