קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי צמחוני

שבועות בפתח – מתכון לפשטידת ברוקולי מנצחת

 

נאוה מלכה

פשטידת ברוקולי קלה וטעימה

מאת – נאוה מלכה

המרכיבים – 

חבילת ברוקולי קפוא/ טרי

בצל קצוץ

1 גביע קוטג’

1 שמנת חמוצה או יוגורט

100 גרם גבינה בולגרית

100 גבינה צהובה

3 ביצים

2 כפות קמח תופח

מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה –

את הברוקולי נפרק לפרחים ונחלוט במים רותחים עם מלח ל5 דק’.

נסנן מהמים וניתן לו מעט להתקרר.

בנתיים את הבצל נטגן מעט במחבת עד הזהבה ונוריד מהאש.

בקערה נערבב את כל המרכיבים יחדיו , עד שאחיד ונעביר לתבנית.

נאפה על 180 מעלות כ40 דק’ לפחות או עד שמוכן .

בתאבון וחג שמח!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *