קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

כרובית בתנור גן עדן של טעם

צביה אורן
כרובית בתנור – ממש ממכר
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
יותר קרספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים.
מאת – צביה אורן
המרכיבים – 
1 כרובית לבנה
לבלילה:
2-3 ביצים
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
שומשום שחור (אפשר גם חום)
אופן ההכנה –
חותכים את הכרובית לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ תפוחים, שוטפים ומסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים ,
לחלוט כ6 דקות, לסנן לקרר.
להכין את הבלילה ולערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב היטב שתספוג את הבלילה
להעביר לתבנית עם נייר אפייה ולהניח על התבנית, להכניס לחום של 180 מעלות עד שמשחים.
טעיםםם!!
ככה הופכים אותה לחטיף מושלם ממליצה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *