קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

טעים בטירוף ממש כמו באיטליה

פסטה פסטו קל ופשוט!
מאת – Noa Agababa
המרכיבים – 
חבילת פסטה איזה שאוהבים
חבילת בזיליקום טרי
5 שיני שום
2 שמנת לבישול
3/4 כוס צנוברים טבעיים
1/2 כוס פרמז׳ן
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה – 
לפסטה , להרתיח מים עם מלח, לבשל לפי ההוראות ולסנן מנוזלים.
בזמן שהפסטה מתבשלת במים מכינים את הרוטב.
בבלנדר שמים את כל מרכיבי הרוטב למעט השמנת, טוחנים הכל ביחד ומביאים למרקם אחיד.
לוקחים סיר, שמים כף שמן זית ומוסיפים את כל המרכיבים שטחנו בבלנדר.
מטגנים הכל ביחד מספר דקות מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים הכל יחד, מביאים לרתיחה על אש קטנה.
(בישול איטי וארוך תמיד יותר טעים)
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב.
מערבבים ומשאירים על אש קטנה עוד 10 דקות.
(אפשר להוסיף עוד בזיליקום ופרמז’ן כל אחד לפי מה שהוא אוהב)
בתאבון!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *