קטגוריות
בשר קציצות

אמאל’ה ואבאל’ה איזה קציצות!

אילנית כרבי
קציצות בשר
מאת – אילנית כרבי
המרכיבים – 
לתערובת הבשר:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים מגורדים
תפוח אדמה מגורד
חופן פטרוזליה קצוצה
3 כפות פירורית לחם
ביצה
מלח ופלפל שחור
מעט ראס אל חנות
תבלין פילדלפיה
מעט זנגוייל
לרוטב:
3 בצלים חתוכים לרבעים
כף סילאן
כף טריאקי
מעט כמון
כוס מים רותחים עם כף מרק עוף
אופן ההכנה – 
מערבבת את כל המרכיבים ונותנת לזה מנוחה של כחצי שעה.
לאחר מכן קורצת עיגולים ומטגנת בשמן עמוק.
לרוטב:
בסיר רחב מטגנת את הבצלים, וכשזה זהוב מוסיפה את הסילאן, הטריאקי והכמון.
מערבבת וממניכה את האש עד שהבצל מגיר נוזלים.
מוסיפה את כוס המים הרותחים עם כף מרק עוף.
מערבבת ומוסיפה את הקציצות .
מפזרת פלפל שחור גרוס ומבשלת על אש נמוכה כעשרים דקות . מנה היסטרית !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *