קטגוריות
טבעוני צמחוני

אורז פרסי אחד אחד! פשוט כמה שזה טעים

Dalia Sinay
מאת – Dalia Sinay
המרכיבים – 
4 כוסות אורז יסמין
כפית שמן
3 כפות מלח
רבע כוס שמן
כפית כורכום
כפית מלח
תפו”א חתוך לפרוסות בעובי 3 ס”מ
אופן ההכנה – 
שוטפים היטב את האורז עד שהמים יוצאים צלולים, ומסננים.
בנתיים מרתיחים מים בסיר עם כפית שמן ו 3כפות מלח וכאשר רותח מבשלים את האורז כמו פסטה
כ 5 עד 10 דקות בישול, ומסננים את האורז.
בסיר טפלון מסדרים את תפוחי האדמה עם השמן והתבלינים ומעל את האורז ומהדקים בעדינות.
מעל האורז שמים עוד מעט שמן מעורבב עם מים רותחים ועוד מעט מלח.
מכסים במגבת ומחזירים לאש כשעה ועשר דקות בדיוק על הגז הכי גדול אבל בלהבה הכי קטנה.
כדי לשחרר נכון את האורז מורידים מהאש את הסיר נותנים לו לנוח 5 דקות ורק אז משחררים בעזרת צלחת עגולה
כמה נקודות חשובות !!!
האורז שאני אוהבת הוא יסמין (לא של סופר)
אלא להשיג בחנויות תבלינים.
למטה אפשר להוסיף שומשום לפי בחירתכם
ממני באהבה.
בהצלחה!!!

תגובה אחת על “אורז פרסי אחד אחד! פשוט כמה שזה טעים”

הייתי רוצה לראות את השקית תמונה שם ש”ך אורז אני ישמח מאוד תודה על המתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *