מגולגלות לכבוד שבת
מאת – לורן פפיס
למתכון
המרכיבים –
חצי כוס סוכר
200 גרם חמאה/מרגרינה מומסת
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפייה
ממרח שוקולד
ממרח תמרים
אופן הכנה –
יש ללוש את כל המרכיבים לעיסה אחידה, להניח במקרר להתייצבות במשך כחצי שעה.
לחלק ל 3 .
לרדד כל חלק למלבן . ולמרוח כל ממרח שאתם רוצים. לגלגל לרולדה ולפרוס פרוסות מדויקות עם סכין חדה.
להניח על מגש אפייה במרווחים .
ולאפות בתנור 170 מעלות עד להשחמה קלה
בהצלחה
בצק מאוד מומלץ ומוצלח