קטגוריות
עוגות עוגות שיש

עוגת שיש אורירית – סוד ההצלחה הוא לא להקציף את החלבונים יותר מידי!!

Naomi Beroukhim
עוגת שיש אורירית! רכה! ונמסה בפה!!
סוד ההצלחה הוא לא להקציף את החלבונים יותר מידי!! שיהיה במרקם של קצת יותר משמנת חמוצה!! תנסו ותודיעו לי!!
מאת – Naomi Beroukhim
המרכיבים – 
כוס חד פעמי חמה!
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מים או מיץ תפוזים
2 + 1/2 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
אופן ההכנה – 
תחילה,
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים.
להוסיף את כוס הסוכר בהדרגה, ולא להקציף את החלבונים יותר מידי!!
שיהיה במרקם של קצת יותר משמנת חמוצה!
בקערה נפרדת, להוסיף לחלמונים את 1/2 כוס הסוכר, תמצית וניל,
שמן, מים או מיץ תפוזים,
ובסוף להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
בתנועות קיפול להוסיף את החלבונים ךתערובת החלמונים למרקם
אחיד.
לשמן תבנית ולשפוך 3/4 מהעיסה פנימה
ל1/4 הבלילה הנוסף להוסיף חצי כוס קקאו. (אפשר גם להוסיף כפית
גדושה של נס קפה) ולערבב בתנועות קיפול.
לשפוך את הבלילה החומה לתבנית ולערבב קלות בעזרת סכין.
לאפות בחום של 180 מעלות כ35-45 דקות.
בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *