קטגוריות
מוקפץ עוף אסייאתי קליל ארוחה שלמה בסיר
חזה עוף מוקפץ עם ירקות ואטריות.מנה קלילה וטעימה מאוד.😋 רינה ברוך
המרכיבים –
חצי ק”ג רצועות חזה עוף
צ’ילי מתוק
חרדל
סויה
קורנפלור
מלח
פלפל שחור
פלפל אדום 1 חתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
בצל יבש גדול 1
רבע כרוב חתוך לרצועות.
ענף סלרי קצוץ דק או כוסברה קצוצה
רבע חבילה אטריות דקות
אופן הכנה –
לחזה עוף מערבבים 2 כפות צ’ילי מתוק,
כפית חרדל כפית מלח,
פלפל שחור גרוס,
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני,
2 כפות קורנפלור ,שומשום.
את האטריות מטגנת במחבת עד להזהבה
ומבשלת במים עם מעט מלח עד לכמעט ריכוך,
את החזה עוף מטגנת בווק עד לסגירה .
מוציאה לצד.
אחר כך מטגנת בצל עד הזהבה ,
מוסיפה הגזרים,
הפלפל,הכרוב הקפצה כמה דקות עד לריכוך,
מוסיפה את האטריות וחזה העוף מערבבת היטב ומוסיפה רוטב סויה לפחות 2 כפות.
בהצלחה