קטגוריות
דגים קציצות

מתכון לקציצות דגים מנצחות לשבת 

Amit Rave

 

קציצות דגים מנצחות לשבת

מאת – Amit Rave

המרכיבים – 

לקציצות:

700 גרם דג מרלוזה טחון

300 גרם נסיכת הנילוס טחון

6-8 שיני שום

2 צרורות כוסברה

ביצה 2 כפות פירורי לחם

כף פפריקה מתוקה

כפית כמון

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

לרוטב:

2 גמבות חתוכות לרצועות

פלפל חריף חתוך לרצועות

6-8 שיני שום

כף פפריקה מתוקה

כף פפריקה חריפה

חצי כוס שמן

אופן ההכנה – 

לקציצות הדגים נשים בקערה את הדגים הטחונים .

במעבד מזון נטחן את השום והכוסברה ונוסיף לקערת הדגים.

נתבל, נערבב היטב , וניצור קציצות דג מאורכות מעט .

נעביר למקרר לקירור ונעבור להכנת הרוטב.

בסיר רחב ושטוח , נשים את הגמבות, הפלפל החריף, והשום ונתחיל בטיגון קל.

לאחר כמה דק’ של טיגון , נכסה את הירקות במים רותחים ונבשל מספר דק’.

את התיבול נערבב יחד עם השמן בכוס , נוסיף את קציצות הדגים

ומעליהם נשפוך את השמן.

נערבב את הסיר בעזרת הידיות בעדינות ונבשל על אש נמוכה כשעה.

בתאבון!!!

לעוד מתכוני קציצות לחצו כאן!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *