קטגוריות
חלבי עוגות

10 דק’ עבודה 10 שניות נעלמה – רולדה הכי טעימה שיש

 

Yamit Haronian

 

רולדת קפה

10 דק’ עבודה 10 שניות נעלמה – רולדה הכי טעימה שיש

מאת – Yamit Haronian

המרכיבים – 

כוס חד”פ חמה

לרולדה:

4 ביצים

חצי כוס סוכר

חצי כוס קמח

קורט מלח

רבע כפית אבקת אפייה

2 כפות נס קפה

למילוי:

מיכל שמנת מתוקה

כף סוכר

כף פודינג וניל

לציפוי:

50 גרם שוקולד מריר

שברי שוקולד איזה שאוהבים

 

אופן ההכנה – 

תחילה מחממים את התנור ל160 מעלות.

במיקסר שמים את הביצים הסוכר והמלח ומקציפים עד קצף לבן ויציב.

לאחר מכן , מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והנס קפה

ומערבבים עד איחוד.

על גבי תבנית תנור עם נייר אפייה , נשפוך את תערובת הרולדה ונשטח עם מרית בצורה אחידה.

מכניסים לתנור ל8-10 דק’ מוציאים ומקררים.

בזמן שהבצק מתקרר , מכניסים למיקסר את השמנת יחד עם הסוכר והפודינג וניל ומקציפים לקצפת טעימה ועמידה.

מורחים את הקצפת על גבי בצק הרולדה בשכבה אחידה ןמגלגלים יחד עם נייר האפייה לרולדה עגולה ויפה .

ממיסים את השוקולד המריר ושופכים מעל הרולדה.

מפזרים שברי שוקולד והרי לכם רולדה קלה להכנה ומושלמת לאכילה.

 

בהצלחה!!!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *