עוגה מושלמת לכבוד שבת
הכינה מאיה בוטראשווילי
המרכיבים-
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
גביע שמנת מתוקה
3/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
שקית אינסטנט פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה-
נקציף ביצים עם סוכר.
לאחר שהתקבל קצף תפוח ,נוריד מהירות מיקסר להכי חלש.
נוסיף שמן ואחר כך את כל היבשים והשמנת לסירוגין .
כשהבלילה אחידה נעביר לתבנית מלבנית קטנה או 26 עגול.
אפייה 180 מעלות 40 דקות או עד שהעוגה מתייצבת .
לאחר שהעוגה קרה
אפשר לצפות בריבת חלב
בכיף ובהצלחה