קטגוריות
עוגות עוגות גבינה

עוגת הגבינה שלי רכה כמו מוס וטעימה ברמות

צילום -נאוה מלכה
עוגת הגבינה שלי
רכה כמו מוס וטעימה ברמות.
היא לא נשארת בגובה הזה
היא תרד לגובה התבנית.
התבנית בגודל 20 גובה 10…
משתפת את המתכון – נאוה מלכה
המרכיבים –
7 ביצים מופרדות
כוס סוכר
750 גר’ גבינה לבנה
שמנת חמוצה של פעם או גבינת שמנת
שמנת חמוצה רגילה
שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות קמח תופח
4 כפות גדושות קורנפלור
כפית תמצית וניל
גרידת לימון
אופן הכנה –
מקציפים חלבונים עם חצי כוס  סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
את החלמונים מערבבים עם חצי כוס סוכר נוספת ואז מוסיפים גבינות ושמנת. טורפים לאחידות ומוסיפים את המחים עד שהתערובת אחידה וחלקה.
מקפלים את החלבונים המוקצפים ב 3 פעימות בעדינות לא לשבור את הקצף.  להכניס לתנור תבנית עם מים רותחים.
להעביר לסיר ג’חנון קוטר 22 או 20 לשמן את הדפנות ולרפד בנייר אפייה למטה.
180 מעלות ל רבע שעה ואחר כך 150 מעלות לעוד שעתיים.
פותחים תנור כל 20 דקות
בתום האפייה להוציא את העוגה.
לקרר ורק כשהיא קרה לגמרי אחרי קירור במקרר לחלץ
ולהפוך על צלחת

 

כל אחת והתנור שלה- אם התנור חזק מידי אז משך האפייה מתקצר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *