סלט מיוחד וחלומי על שולחן החג והשבת שלכם
סלט ברוקולי ואגוזים
מאת – הודיה ברוך
המרכיבים –
חבילת ברוקלי טרי מופרד לפרחים
4 גבעולים של בצל ירוק חתוך דק
חופן שקדים/אגוזי מלך/פקאן קצוצים
אפשר ואף מומלץ לשים פקאן מסוכר אך להוריד בכמות החמוציות
חופן חמוציות
לרוטב:
2-3 כפות מיונז
4 כפות חומץ
כף סוכר חום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
את כל מרכיבי הרוטב נשים בקערה ונערבב היטב .
נפרק לפרחים קטנים את הברוקולי הטרי נמליח במעט ונוסיף לקערה ונערבב היטב .
מומלץ לתת לברוקולי “לשבת” ברוטב לפני הכנסת שאר המרכיבים .
לאחר מכן מוסיפים את הבצל,האגוזים והחמוציות ומערבבים.
טועמים תיבול ומתקנים במידת הצורך.
סלט מיוחד שמתאים לשבת וחג, בתאבון!!!