כרובית בתנור זה גן עדן של טעם
כרובית בתנור – זה ממש ממכר
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
זה עתה יצאו מהתנור.
קרספיים , ממכרים.
חטיף מושלם ללא גלוטן ללא קמח בכלל !!!
מאת – צביה אורן
המרכיבים-
כרובית חתוכה לפרחים
2 כפות חומץ תפוחים
2-3 ביצים
כפית פפריקה
חצי כפית מלח ופלפל שחור
3 כפות שמן זית
שומשום שחור ולבן
אופן ההכנה –
תחילה חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ תפוחים, ומסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים ,
לחלוט בערך 6 דקות, לסנן ולקרר.
להכין בלילה של ביצים, עם התבלינים והשמן.
להוסיף חופן שומשום שחור, אפשר גם שומשום רגיל,
ולערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, שיספוג את הבלילה
ולהעביר לתבנית עם נייר אפייה ולהניח על התבנית.
אפייה על 180 מעלות, להפוך באמצע האפייה עד שמקבל צבע זהוב כחצי שעה או קצת יותר.
חטיף מושלם, ממליצה!
בהצלחה!