קטגוריות
Uncategorized

כרובית בתנור – זה גן עדן של טעמים

 

צביה אורן
כרובית בתנור זה גן עדן של טעם.
כרובית בתנור-  זה ממש ממכר.
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
זה עתה יצאו מהתנור.
 קרספיים ,  ממכרים.
חטיף מושלם ללא גלוטן ללא קמח בכלל !!!
מאת צביה אורן
המרכיבים-
כרובית חתוכה לפרחים
2-3 ביצים
כפית פפריקה
חצי כפית מלח ופלפל שחור
3 כפות שמן זית
שומשום שחור ולבן
אופן הכנה –
חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ תפוחים שוטפים , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים ,
לחלוט בערך 6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של ביצים, עם תבלינים ושמן.
להוסיף חופן
שומשום שחור, אפשר
גם חום.
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב,
היטב שתספוג את הבלילה
להעביר לתבנית עם ניר אפיה ולהניח על התבנית
אפייה על 180 מעלות להפוך באמצע האפייה עד שמקבל צבע זהוב כחצי שעה או קצת יותר.
 חטיף מושלם.
ממליצה.
180 מעלות.
עד להשחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *