קטגוריות
חגים עוגות ראש השנה

עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מושלמת לערב החג

Meirav Dahan
עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מושלמת לערב החג
מאת – Meirav Dahan
המרכיבים – 
4 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
2 כפות סוכר חום
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
רבע כוס צימוקים
4 ביצים
כף קינמון
אגוזי מלך קצוצים
דבש
אופן ההכנה – 
תחילה נערבב בקערה את התפוחים עם הסוכר ונמתין כמה דק’.
לאחר מכן נוסיף את שאר המרכיבים על פי הסדר (למעט האגוזים והדבש) ונערבב גם כן.
לשמן תבנית ולשפוך את התערובת לתוכה
ולפזר מעל את האגוזים הקצוצים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור נערבב מעט מים עם דבש ונשפוך מעל העוגה !
חג שמח!
לעוד מתכוני עוגות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *