עוגת אלפחורס גבוהה רכה בחושה נדירה
ומה הסוד ?
בתוך הבלילה שמים ריבת חלב עם קוקוס ואז מכניסים לאפייה
העוגה יוצאת פשוט חלומית !
מתכון אתי מדהלה
המרכיבים-
3 ביצים
3/4 כוס שמן
גביע של שמנת חמוצה
כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
שקית אינסטנט פודינג וניל
כוס וחצי קמח
חצי כוס קוקוס
חצי כוס חלב
אופן הכנה –
בקערה אחת מערבבים את כל המרכיבים הרטובים .
בקערה אחרת מערבבים כל את היבשים .
מאחדים ומוסיפים את היבשים לרטובים ועם מטריפה מערבבים עד לאחידות.
מעבירים ך- 2 אינגלישקיק .
אחרי ששופכים את הבלילה שמים בשקית זילוף ריבת חלב ומזלפים לתוך הבלילה את ריבת חלב ומפזרים מעל הכל קוקוס
מחממים תנור
ל 160 מעלות 40 דקות לבדוק שלא רטוב
מזלפים מעל קצת ריבת חלב וקוקוס
לחתוך לאחר שהעוגה התקררה לחלוטין
בהצלחה