עוגיות חמאה 4 מרכיבים בלבד – 5 דק’ ולתנור
מאת – סימה אוטמזגין
המרכיבים –
250 גרם חמאה
5 כפות אבקת סוכר (אפשר גם סוכר וניל)
כפית אבקת אפייה
2 וחצי כוסות קמח
אופן ההכנה –
תחילה ניקח את החמאה ונניח על השיש לפחות כשעה לפני תחילת
העבודה.
בשלב הזה החמאה תיהיה רכה יותר וניתן לעבד אותה ביתר קלות
לצורך העוגייה.
יחד עם הסוכר נערבב את החמאה ונוסיף את הקמח והאבקת
האפייה לתוכם ונערב לבצק עוגיות אחיד , לא לעבד את הבצק יותר
מידי לקבלת עוגייה פריכה .
מהבצק נגלגל כדורים קטנים ונניח על תבנית עם נייר אפייה .
ניקח מזלג ונפחוס כל עוגייה .
נאפה בתנור בחום של 170 מעלות כ20 דק’.
לאחר שהעוגיות מוכנות והתקררו גם כן, נפזר מעליהן אבקת סוכר .
בהצלחה!