קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת תפוחים בחושה בתוספת אגוזים והיא כל כך טעימה

עדנה סויסה

עוגת תפוחים בחושה כל כך טעימה

מאת עדנה סויסה

המרכיבים

4 ביצים

כוס סוכר

3 תפוחים זהובים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות לערבב עם 4 כפות יין מתוק

2 כוסות קמח

1 א. אפיה

כחצי כוס אגוזים קצוצים לערבב עם כפית  קינמון

חצי כוס שמן

קורט מלח

אופן ההכנה

להקציף ביצים שלמות עם סוכר לאחר שהקצף תפוח להוסיף בהדרגה קמח, שמן, א. אפיה לערבב, להוסיף את  תפוחי עץ ביין, לערבב רק עד לאיחוד ולהוסיף אגוזים וקינמון לחלק את הבלילה ל 2 תבניות איגליש קייק

לפזר קצת אגוזים גם למעלה .

לאפות בחום של  170 מע’ תלוי בתנור ל 40 דק’

בתאבון ובהצלחה

עוגה מצויינת לשבת

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *