עוגת תפוחים בחושה כל כך טעימה
מאת עדנה סויסה
המרכיבים–
4 ביצים
כוס סוכר
3 תפוחים זהובים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות לערבב עם 4 כפות יין מתוק
2 כוסות קמח
1 א. אפיה
כחצי כוס אגוזים קצוצים לערבב עם כפית קינמון
חצי כוס שמן
קורט מלח
אופן ההכנה –
להקציף ביצים שלמות עם סוכר לאחר שהקצף תפוח להוסיף בהדרגה קמח, שמן, א. אפיה לערבב, להוסיף את תפוחי עץ ביין, לערבב רק עד לאיחוד ולהוסיף אגוזים וקינמון לחלק את הבלילה ל 2 תבניות איגליש קייק
לפזר קצת אגוזים גם למעלה .
לאפות בחום של 170 מע’ תלוי בתנור ל 40 דק’
בתאבון ובהצלחה
עוגה מצויינת לשבת