עוגת גבינה של בית מלון פשוט עננים
מאת – מאיה בוטראשווילי
המרכיבים –
7 ביצים
500 גרם גבינה לבנה
מיכל שמנת מתוקה
כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס קמח
גרידה מלימון אחד
מעט חמאה רכה
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר נשים את הביצים שלמות ונתחיל להקציף.
בהדרגה נוסיף את הסוכר וסוכר הוניל.
לאחר כ 5 דק’ ולאחר שהוספנו את הסוכר , נוסיף את שאר
המרכיבים בהדרגה ונערבב עד בלילת עוגה אחידה .
את העוגה נאפה בתבנית תנור – עדיף מזכוכית או פיירקס , אך גם
חד פעמי היא בסדר .
נשמן את התבנית בחמאה ונשפוך לתבנית את הבלילה.
נעביר לתנור שחומם מראש ל150 מעלות לאפייה של שעה וחצי
לפחות.
בהגשה נפזר אבקת סוכר בהצלחה!
לעוד מתכוני עוגות גבינה לחצו כאן