סלט סלק מרענן טעים ובריא להפליא
מאת – תיקה חדד
המרכיבים –
סלק גדול מגורד
תפוח עץ ירוק מגורד (עם הקליפה)
גבעול סלרי קצוץ עם העלים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
חופן עלי בזיליקום קצוצים
חופן רוקט קצוץ
חופן אגוזי מלך קצוצים
חופן חמוציות
לרוטב:
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
כף סילאן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
את הסלק נקלף ונגרד על פומפייה לקערה גדולה.
אותו דבר נגרד את התפוח ואליו נוסיף את הסלרי הקצוץ וכל העלים.
לתוך הקערה נשים את כל שאר המרכיבים ונעבור להכנת הרוטב.
בתוך צנצנת נשים את כל מרכיבי הרוטב ושקשק היטב .
נשפוך מעל הסלט לפני הגשה ונערבב טוב טוב .
סלט מעניין רענן וכייפי לשולחן שלכם .
בתאבון!